Over Munt.

Over Munt.

Wie is munt?.

Wie is munt.

01.

Welkom bij Munt! Mijn naam is Thomas, een enthousiaste 22-jarige designer en het gezicht achter dit creatieve ontwerpbureau. Ik ben gepassioneerd door design en heb een diepgewortelde liefde voor het creëren van visuele meesterwerken die impact maken.

 

Munt is geboren uit mijn verlangen om vernieuwing en frisheid te brengen in de ontwerpwereld. Als jonge en gedreven professional streef ik ernaar om unieke en waardevolle ontwerpen te leveren die de verwachtingen overtreffen. Ik geloof in de kracht van design om merken tot leven te brengen en hun verhaal op een authentieke en impactvolle manier te vertellen.

 

Bij Munt gaan we verder dan alleen het ontwerpen van mooie visuals. We willen jouw merk of project begrijpen, de essentie ervan vastleggen en dit vertalen naar een visuele identiteit die resoneert met je doelgroep. We streven naar samenwerking en open communicatie, zodat we echt kunnen begrijpen wat je nodig hebt en jouw visie kunnen omzetten in werkelijkheid.

 

Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een professioneel logo en een prachtige website, of een gevestigd bedrijf dat toe is aan een vernieuwde merkidentiteit, Munt staat klaar om je te helpen. Samen kunnen we jouw merk laten schitteren en een blijvende indruk achterlaten.

 

Dus, laten we kennismaken en ontdekken hoe Munt jouw merk naar nieuwe hoogten kan brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen jouw design-dromen waarmaken!

 

– Thomas, oprichter en designer bij Munt

Wat klanten vinden.

Wat klanten vinden.

02.

Wat me het meest aansprak aan de samenwering met Ontwerpbureau Munt was hun professionaliteit en toewijding aan elk project. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en behoeften, en werkten nauw met ons samen om onze visie tot leven te brengen. Het vermogen om snel te reageren op verzoeken en eventuele wijzigingen door te voeren, getuigt van hun flexibiliteit en klantgerichtheid.

Jeroen Nienhuis Partner

Een super bedrijf om mee samen mogen te werken! Vriendelijk, geduldig en een luisterend oor.

Luuk Oog Klant

Strakke, frisse website met goede service. Aanrader!

Twan Evers klant

Erg mooie webshop gemaakt voor mn modelautootjes!

Tim g Klant

Kort geleden vroeg ik aan ontwerpbureau Munt of zij mijn huidige logo konden opfrissen, en dat is zeker gelukt. De communicatie verliep soepel en uiteindelijk is het logo precies geworden zoals ik in gedachten had! Nogmaals hartelijk bedankt voor de prachtige logo 🙂

Damian v loo klant

    Ontwerpbureau Munt.

    Laten we praten

    Laten we praten